Het FD lanceert de app fd focus
21-09-2017 12:23:29 | Door: | hits: 4737 | Tags:

Fd focus is een native app van de makers van Het Financieele Dagblad. Elke werkdag voor het ontbijt ontvangen gebruikers het beste van het FD op hun mobiel. Veel over tech & innovatie aangevuld met artikelen van het FD. Deze stukken worden door de redactie handmatig geselecteerd en herschreven voor mobiel. Met fd focus wil het FD beantwoorden aan de behoefte van professionals om snel overzicht en toegang te krijgen tot de voor hen meest relevante selectie nieuwsartikelen van het FD.

Jan Bonjer, hoofdredacteur van het FD: “In het huidige digitale tijdperk vraagt een verscheidenheid aan media onze aandacht en toewijding. Vanaf het moment dat de wekker gaat, vechten sociale media, entertainment, nieuws en journalistiek om onze digitale aandacht. Nooit eerder hadden we zo gemakkelijk toegang tot zoveel verschillende mediatypes. Van Netflix tot Blendle. Van fake news tot longreads. Daarbij zien we bij onze professionele doelgroep van het FD een steeds grotere noodzaak om snel en overzichtelijk relevante kwaliteitsjournalistiek tot zich te nemen. Met fd focus willen we aan deze behoefte voldoen zonder de journalistieke kernwaarden van het FD uit het oog te verliezen.”

Fd focus biedt in 7 artikelen toegang tot de essentie van het nieuws met focus op tech en innovatie. In 2018 zal de app worden aangevuld met 2 andere domeinen: financiën en ondernemerschap.

De app is beschikbaar voor Android en iOS.  Redactioneel uitgangspunt is dat fd focus de essentie van het nieuws in één oogopslag weergeeft. Daarbij krijgt de lezer toegang tot de bij dit nieuws behorende achtergrondartikelen en updates op FD.nl. De app is alleen verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store voor 9,99 euro per maand (introductieprijs).

www.fd.nl/focus

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie