Het Financieele Dagblad presenteert De Wereld in 2017
08-12-2016 10:00:41 | Door: Katja Brokke | hits: 3977 | Tags:

Het FD presenteert komend weekend het magazine De Wereld in 2017. In deze bijlage belicht de redactie een spectrum aan belangrijke ontwikkelingen en trends die veeleisende en ambitieuze professionals het komende jaar niet willen of mogen missen.

Jan Fred van Wijnen, redactiechef: “Het FD biedt meer dan alleen een weergave van de actualiteit. Op basis van eigen research en onze diepe kennisnetwerken tonen we ook de belangrijkste trends en de wijze waarop die het werk en leven van lezers mogelijk gaan raken.”

De snelle opkomst van kunstmatige intelligentie wordt het komende jaar bijvoorbeeld een zeer belangrijk thema voor het bedrijfsleven en de maatschappij. Met een portretserie van 10 succesvolle ondernemers geeft het magazine deze boeiende, maar vaak nog erg abstracte ontwikkeling, een menselijk gezicht. De slimme computers helpen onder meer bij het diagnosticeren van onbekende ziektes, het bereiken van ultieme sportprestaties en het opsporen van criminelen. Vernieuwende ondernemers staan ook centraal in artikelen over de (groei)ambities van Amsterdam.

Daarnaast artikelen over de nieuwe mogelijkheden van datavisualisatie en gezichtsherkenning, de dubbele digitale revolutie in de financiële sector, de uit Amerika overwaaiende trend om innovatie aan te jagen met prijsvragen en de toekomst van gepersonaliseerde marketingcommunicatie. Gaat dat komend jaar echt lukken, of gooit de toenemende nadruk op het belang van privacy roet in het eten?

www.fd.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie