Hogeschool Inholland kiest Uselab voor doorontwikkeling website
28-06-2017 12:58:11 | Door: Katja Brokke | hits: 1287 | Tags:

Het afgelopen jaar startte Hogeschool Inholland met het vernieuwen van haar website. Voor de realisatie van de online strategie, gericht op aankomende studenten, kiest Inholland digital agency Uselab.

Jessica Schipper, hoofd werving & studievoorlichting bij Inholland: "We willen de doelgroep aankomende studenten, de generatie digital natives, aanspreken op de juiste manier. Hen inspireren, adviseren, overtuigen en bevestigen. Onze website speelt daarin een cruciale rol. Uselab heeft qua visie laten zien een passende strategische partner voor de hogeschool te zijn. Hun werkwijze spreekt ons aan en we hebben vertrouwen in een intensieve samenwerking om onze online visie verder uit te bouwen."

Marloes van Unen, ontwerper bij Uselab: "We zien dat schoolverlaters tegen veel meer dingen aanlopen dan alleen de studiekeuze. Voor hen breekt er een nieuwe levensfase aan: het studentenleven. Waar ga je studeren, ga je dan op kamers of blijf je thuis wonen, is er wat te beleven in de stad waar je gaat studeren en is deze plaats ook betaalbaar om te wonen? Door dit allemaal in kaart te brengen, kunnen we de site de juiste plaats in de customer journey geven en de inhoud optimaal aansluiten bij de belevingswereld van toekomstige studenten."

Uselab en Inholland vernieuwen de website in een aantal fases.

www.uselab.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie