IKEA verstrekt communicatieteam met Mark Blok en David Selier
09-12-2016 11:34:00 | Door: | hits: 2292 | Tags:

Het corporate communicatieteam van IKEA Nederland is uitgebreid met de komst van Mark Blok als nieuwe Country Communication Manager en David Selier als Corporate Press Officer. Met deze communicatieprofessionals gaat IKEA Nederland het merk verder uitbouwen.

Lena Herder, Country Manager IKEA Nederland: “Mark en David brengen een vracht aan ervaring mee. We kunnen nu op volle sterkte werken aan het geliefde, sterke merk IKEA. Door de verhalen achter het merk te delen en te vertellen hoe we ons inzetten om een beter dagelijks leven thuis voor zoveel mogelijk mensen te creëren.”

Mark Blok was de afgelopen jaren actief als interim communicatieprofessional en vervulde verschillende functies bij AkzoNobel, KPMG, NS en IKEA. Daarvoor was hij Strategy Consultant bij Proof Reputation en bekleedde verschillende functies bij ING. Begin dit jaar verkoos Communicatie Magazine hem tot een van de 25 meest inspirerende communicatieprofessionals van 2016. Mark Blok is de opvolger van Mark Ogertschnig.

David Selier werkte sinds 2009 bij de Nederlandse Staatsloterij. Als hoofd corporate communicatie hield hij zich onder meer bezig met de communicatie rondom de fusie tussen de Nederlandse Staatsloterij en De Lotto en de lancering van de nieuwe organisatie Nederlandse Loterij. Daarvoor was hij actief in verschillende woordvoering- en communicatiefuncties bij McDonald's, Schiphol Group en PWC.

www.ikea.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie