IPG Mediabrands en The Next Ad gaan langdurige relatie aan
14-05-2018 11:42:00 | Door: | hits: 4909 | Tags:

"De wereld is veranderd, dus wij ook. We hebben de kern van ons bedrijf opnieuw ontworpen om ervoor te zorgen dat we gelijke tred houden met een consument die sneller dan ooit tevoren beweegt. Technologie heeft de traditionele marketing funnel voorbijgestreefd. Vandaag de dag moeten wij in real time analyseren en optimaliseren om het beste resultaat te bereiken voor onze klanten". Met deze missie gaat IPG Mediabrands Nederland een samenwerking aan met Ad Technologie Partner The Next Ad, die streeft naar dezelfde missie: met behulp van de juiste, slimme technologie het beste resultaat te bereiken voor adverteerders.

Richard Smoorenburg, Chief Digital Officer bij IPG Mediabrands Nederland: “Als mediaholding werken wij met in-house experts voor veel verschillende merken, om de beste exposure en resultaten te behalen uit de (online) marketingactiviteiten. The Next Ad heeft deze zelfde missie, maar dan op het gebied van advertisingtechnologie. Om tot die resultaten te komen is het belangrijk de juiste, slimme technologie in te zetten voor onder andere optimalisatie mogelijkheden, maar ook om ons te helpen de strategie en uitingen te optimaliseren met behulp van A/B en multivariate testen.” 

Sander Haarman, Chief Commercial Officer van The Next Ad: “De ontwikkeling van ons platform is een voortdurend proces en gebaseerd op ervaringen uit de markt. Met onze focus op e-commerce businesses en performance, bieden wij ook bureaus een technologie die hen verder helpt. De samenwerking met IPG Mediabrands is hiervan een bewijs, dat technologie bedrijven verder helpt. Door de samenwerking is er nauw contact tussen beide partijen, om het platform verder te ontwikkelingen op basis van behoefte en feedback, met hiermee het doel om voortdurend betere resultaten te behalen.”

nl.ipgmediabrands.com
www.thenextad.com/nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie