Ilse van den Hoven naar SchaalX en SCHAAL+
12-09-2017 09:24:00 | Door: Arjen Westra | hits: 1979 | Tags:

Per september 2017 is Ilse van den Hoven aangesteld als communicatie & pr-coördinator bij SchaalX en SCHAAL+ in Utrecht. Ilse wordt onder andere verantwoordelijk voor de coördinatie van de social media kanalen en het contentmanagement van de websites.

Volgende maand start de derde lichting van het digital marketing programma bij SCHAAL+ en ook wordt dit najaar het UX design programma gelanceerd.

Vanwege de aantrekkende markt ontstaat meer behoefte aan arbeidsmarktinformatie.

Dit brengt een toename in het aantal communicatie en PR activiteiten met zich mee. Verder wordt vanuit SchaalX geconstateerd dat veel organisaties op dit moment kampen met schaarste op de arbeidsmarkt en dat vooral het aantrekken van online professionals een uitdaging is.

Daarnaast hebben kandidaten steeds meer behoefte aan advies over zelfontwikkeling, carrièrekeuzes en de eigen profilering. Om in deze behoeften te voorzien, is deze nieuwe functie gecreëerd. 



Marit Berghout, communicatie- & pr-manager bij SchaalX en SCHAAL+: "Met de aanstelling van Ilse is ons team uitgebreid met een getalenteerde en gemotiveerde collega. Met het oog op de snel veranderende arbeidsmarkt binnen marketing, communicatie en online willen wij onze kandidaten en opdrachtgevers op elk gewenst moment blijven bedienen. Dit doen we door onze kennis actief te verspreiden en inzichten over onze markt te delen, zodat zowel organisaties als medewerkers blijvend kunnen groeien. Met Ilse in ons team kunnen we deze activiteiten naar een hoger niveau tillen. 

Ilse wordt onder andere verantwoordelijk voor de coördinatie van de social media kanalen en het contentmanagement van de websites."

 

www.schaalx.nl
www.schaalplus.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie