Independer werkt samen met Mobiel.nl voor telecom-vergelijking
10-09-2020 10:26:15 | Door: Saskia van Weert | hits: 6642 | Tags:

Independer, onderdeel van DPG Media, breidt uit. Voortaan kunnen bezoekers een telefonie- of internetaanbieder zoeken via de site en meteen een abonnement afsluiten. Het platform werkt hiervoor samen met Mobiel.nl.

Mobiel.nl is verantwoordelijk voor de data, de processen en kennis achter de telecom-module op de website van Independer. De toevoeging van telefonie en internet past in de strategie van Independer om het leidende platform te zijn waar Nederlanders op één plek vergelijkingen en keuzes kunnen maken voor al hun vaste lasten.

Felix Tenniglo, algemeen directeur van Independer: “We merken dat mensen steeds meer financiële zaken zelf online regelen. Ze zijn, zeker in deze corona-tijden, op zoek naar besparingen en betere voorwaarden als het gaat om hun vaste lasten. Daarom voegen we nu een belangrijke vaste last toe, namelijk het telefoon- en internetabonnement.” 

Lucas van Reeken, oprichter en eigenaar van Mobiel.nl: “Met de toevoeging van onze expertise aan het vastelastenplatform van Independer, verstevigen wij onze positie als onafhankelijk telecom-expert waar de consument slim zelf zijn eigen keuze kan maken. Een mooie samenwerking tussen twee partijen die dezelfde filosofie uitdragen; het onafhankelijk bedienen van de consument op zijn of haar wensen.”

www.independer.nl
www.mobiel.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie