Ineke Koornstra naar Partners in Production
08-12-2016 08:49:00 | Door: Katja Brokke | hits: 2121 | Tags:

Ineke Koornstra verterkt het team van Partners in Production. Zij komt van Indie, waar zij Head of Operations was. Koornstra wordt Senior Production Consultant bij PIP. Sinds haar oprichting in 2008 ondersteunt PIP merken bij het inkopen van creatie en productie. Hierdoor kunnen zij maximaal resultaat halen uit de budgetten en niet te vergeten de relaties. PIP biedt expertise op het gebied van video- en commercialproductie, fotografie, digital en eventproducties.

Merken maken steeds meer content. Daarom is het nu, meer dan ooit, belangrijk om deze efficiënt te laten produceren en te weten hoe je de beschikbare recources en talenten het beste kunt gebruiken. Want de markt voor content, creatie en productie is volop in beweging. PIP helpt merken om grip krijgen op het resultaat en de bestedingen. Met de komst van Koornstra kan Partners in Production haar service verbreden. Naast consulting op producties levert PIP steeds vaker support bij de-coupling processen, het maken van afspraken met preferred suppliers, contractsupport, leverancierselectie en rostermanagement; het selecteren van de juiste partners voor het beste resultaat. Ook op global merken zien we een groeiende vraag naar het soort diensten dat wij bieden. Koornstra kent, als senior bureauproducer en met meer dan 25 jaar productie ervaring op haar CV, het landschap van reclame en productie op haar duimpje.

Koornstra: “Aan de bureauzijde heb ik meerdere malen met PIP samengewerkt en zie dat PIP waarde toevoegt door als gids en geweten op te treden tussen merken, bureaus en/of leveranciers in een landschap dat voor merken lastig te beoordelen en te sturen is. Er zijn zeer veel aanbieders, er is veel jargon en techniek en het is een steeds veranderende markt. Door het verduidelijken van de vraag, het zorgen voor een transparant proces en heldere begrotingen, het voorkomen van ruis en het bieden van een scherpe blik op de quotes en productie aanpak, zorgt PIP voor maximaal resultaat onderaan de streep. Ik vind het superleuk om mijn jarenlange ervaring nu als Pipper in te zetten en merken direct te kunnen ondersteunen.”

www.partnersinproduction.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie