Platform Influeno maakt influencermarketing toegankelijk
17-02-2017 11:11:00 | Door: | hits: 2939 | Tags:

Influencerplatform Influeno brengt influencers en marketeers met elkaar in contact. Voor iedere marketeer is het vanaf nu eenvoudig een selectie te maken van influencers die relevant zijn voor een doeltreffende campagne en passen bij de merkwaarden van het product of dienst.

Op het nieuwe platform is de marketeer de regisseur kan zijn van zijn zelf geïnitieerde marketingcampagne. Influeno biedt iedere marketeer de mogelijkheid zelf en geheel geautomatiseerd relevante influencers te selecteren. Het Platform geeft door middel van transparante weergaven real-time inzicht in de activiteiten van de volgers van de influencer.

Na een eenvoudige registratie zijn er slechts drie stappen nodig om een doeltreffende campagne te starten. Predictive intelligence en duidelijke instructies leidt de gebruiker naar de meest relevante influencers voor een succesvolle campagne.

Return on investment is meetbaar en daardoor een uniek instrument om (vervolg-) campagnes te optimaliseren of direct bij te sturen. Door cost per engagement-optimalisatie wordt de prijs per engagement steeds lager (prijs per like, share, comments of websiteklik).

Het platform heeft inmiddels een groot aantal influencers in haar database die actief zijn op Instagram, Youtube en/of Facebook. De influencers hebben allemaal meer dan 4000 volgers en een duidelijke profilering aangaande doelgroep.

Voor influencers, bedrijven en bureaus is een pre-registratie mogelijk. Campagnes worden pas geactiveerd zodra er voldoende influencers zijn geregistreerd. Naar verwachting worden vanaf 10 maart 2017 de eerste campagnes gestart.

www.influeno.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie