Isabelle Dacz CEO WAVEMAKER Nederland
19-10-2017 09:04:00 | Door: | hits: 5730 | Tags:

Tim Castree, Global CEO van WAVEMAKER heeft bekendgemaakt dat Isabelle Dacz CEO wordt van WAVEMAKER Nederland, het nieuwe mediabureau door de fusie van MEC en Maxus+Helder.

Dacz gaat een nieuw managementteam leiden met Edward Knol als Managing Director.

Castree: "We voegen Maxus en MEC samen om een gloednieuw media-, content- en technologiebureau te vormen genaamd WAVEMAKER. Om deze ambitie te realiseren is talent en leiderschap nodig. Ik ben ervan overtuigd dat wij onder leiding van Isabelle het juiste team hebben om daadwerkelijk het beste van MEC en Maxus samen te voegen en van WAVEMAKER Nederland een formidabel, toekomstgericht bureau te maken.”

Dacz heeft meer dan twintig jaar werkervaring in de internationale media-industrie, in diverse disciplines en uiteenlopende regio's. Dacz startte haar mediacarrière in Frankrijk. Later is zij in Nederland gaan werken voor Leo Burnett en Starcom, waar zij verantwoordelijk was voor internationale klanten en zich specialiseerde in het ontwikkelen en uitvoeren van internationale mediastrategieën.

In 2004 is Dacz bij MEC gestart. Na meerdere leidinggevende posities, vervult zij sinds mei 2016 de functie van CEO. In haar tijd bij MEC heeft Isabelle zich geconcentreerd op de groei en digitale transformatie van het bureau en haar klanten. Onder haar verantwoordelijkheid werd een MEC engagement label geïntroduceerd. Dit label is volledig toegewijd aan content strategie, sociale media, influencermarketing, creatie en in-house productie.

Knol heeft meer dan twintig jaar marketingervaring aan klantzijde in zowel EMEA als Noord-Amerika. In 2012 trok zijn ondernemingszin hem om Maxus Nederland te bouwen. Voor Maxus heeft Knol zich gespecialiseerd op het lanceren van Nederlandse merken op de Amerikaanse markt en Amerikaanse merken op de Europese markt. Maxus heeft zich onder het leiderschap van Knol de laatste vijf jaar ontwikkeld tot het Brand Response bureau van Nederland met klanten als Zalando, Trivago, HelloFresh en Talpa Radio.

www.mecglobal.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie