Jacqueline Buijs begint pr-bureau HappyLife PR
09-01-2018 11:24:04 | Door: Katja Brokke | hits: 5309 | Tags:

Na tien jaar deel uitgemaakt te hebben van MVPR is Jacqueline Buijs haar eigen pr-bureau begonnen: HappyLife PR. Buijs zal met HappyLife PR haar activiteiten voortzetten met een nieuw team van pr-professionals die passen bij de visie van het bureau. Zij zullen zowel bestaande als nieuwe klanten adviseren op het gebied van communicatie en pr.

Buijs focust zich met haar bureau op lifestyle, health en food en is gespecialiseerd in communicatieadvies, consumer pr, events en social media. HappyLife PR werkt onder andere voor de merken essence, CATRICE, L.O.V., SPA mineraalwater, D-reizen en VakantieXperts, Aviko, Kleenex, Page, Blije Boon en Salt of the Earth.

Buijs: “We geloven in merken en bedrijven die de wereld een stukje mooier, gezonder en beter maken. In verhalen die verteld móeten worden. Mijn persoonlijke betrokkenheid is daarbij belangrijk: ik wil me met hart en ziel kunnen inzetten voor de merken die ik vertegenwoordig. Mijn klanten zijn die positieve energie en enthousiasme van me gewend; ik hoop ze hiermee ook een toegevoegde waarde te kunnen bieden.”

Buijs ontwikkelde na haar studie Engelse taal & wetenschappen een voorliefde voor pr en communicatie binnen de food- en lifestylewereld. Ze werkte ruim 15 jaar als pr- en communicatiemanager bij Yakult, Beiersdorf en Albron. Na 10 jaar partner te zijn geweest bij MVPR, startte zij HappyLife PR, tezamen met drie vaste collega’s en een netwerk van associates die zich aansluiten bij het gedachtengoed van het bureau.

www.happylifepr.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie