Janiek Braaksma versterkt PROOF
01-06-2017 16:05:00 | Door: Max Vlugt | hits: 3465 | Tags:

Op 1 juni is Janiek Braaksma gestart bij PROOF als project director. Met zijn komst geeft PROOF verdere invulling aan de gerichte ambitie om op een innovatieve manier vorm te geven aan alignment, de basis van reputatiemanagement. PROOF is gelouterd en gelauwerd in internal branding, employer branding en reputatiecommunicatie. Het Amsterdamse bureau werkt aan alignment en versterking van de employee journey voor organisaties als Dura Vermeer, Eneco, Univé, Randstad, Landal GreenParks, PostNL en NVM Business.

Janiek was managing partner van Glasnost, het pr-bureau waar hij ruim vier en een half jaar werkzaam was. Daarvoor was hij werkzaam bij Linden & Barbosa en Eggink van Manen.

Bea Aarnoutse, managing partner van PROOF: "We zijn erg blij met de komst van Janiek. Als bureau willen we voorop blijven lopen op het gebied van alignment. Steeds meer organisaties zien dat medewerkers de belangrijkste stakeholders zijn bij het werken aan een sterke reputatie. Een vernieuwende en originele manier van denken en ondernemende mentaliteit zijn daarvoor essentieel. Janiek past in dat plaatje."

Janiek Braaksma: "Na mooie en succesvolle jaren bij Glasnost zocht ik een nieuwe, uitdagende stap binnen communicatie. Deze heb ik gevonden bij PROOF. Als project director kan ik mijn specifieke kennis en ervaring delen en mij tegelijkertijd blijven ontwikkelen op de essentiële onderdelen van reputatiecommunicatie en internal en employer branding."

www.proof.nlVolg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie