Jelle de Wit en Ruben Kwaaitaal naar Vertigo 6
27-03-2018 18:39:00 | Door: Max Vlugt | hits: 3565 | Tags:

Als gevolg van het groeiende aantal projecten, versterkt Vertigo 6 het team met een tweetal nieuwe mensen. Jelle de Wit start per direct als Junior PR & Marketing Executive en Ruben Kwaaitaal loopt sinds kort stage bij het pr- en Marketingbureau uit Arnhem.

Jelle heeft gestudeerd aan de Fonty Hogeschool te Eindhoven en groeide uit tot een allround communicatiespecialist. Zo verrichte hij tijdens en na zijn studie redactionele werkzaamheden voor entertainmentwebsites IGN Benelux en AskMen Benelux, maar lag de focus van zijn scriptie vooral op ontwikkelen van een internal branding strategie. 

De Wit: "Bij zo'n diverse opleiding als communicatie krijg je te maken met allerlei verschillende specialismen. Van journalistiek tot online marketing en van public relations tot strategisch adviseurschap. Dat je dan uiteindelijk aan de slag mag bij een bureau dat niet alleen opereert in je favoriete branche, maar ook nog eens zo'n uitgebreid en divers takenpakket heeft, sluit ontzettend goed aan bij mij als professional." 

Ruben studeert momenteel Communicatie & Multimedia Design aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en is trots dat hij bij Vertigo 6 ervaring op mag doen.

Kwaaitaal: "Het is mooi dat ik met mijn stage direct ervaring op kan doen op Champions League niveau."

Ruben is oprichter van Gamestad Arnhem, organiseerde in het verleden Minecraft in de bioscoop en was de grondlegger van de website Retrokings.

Mike Hendrixen, oprichter van Vertigo 6: "Jelle loopt al enige tijd mee in de gamesindustrie en wist zijn weg daar goed te vinden. Hij heeft veel affiniteit met onze merken en vindt makkelijk zijn weg in de digitale wereld. Zijn creativiteit en frisse kijk op de wereld zijn een goede toevoeging aan ons team. Ruben is gamer in hart en nieren en zijn ervaring op het gebied van events komt goed van pas. We zijn dus ontzettend blij met deze twee aanwinsten."

www.vertigo6.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie