Jet Roos CFO Talpa Network
22-02-2019 13:49:00 | Door: David de Jong | hits: 2059 | Tags:

Jet Roos is per 18 maart benoemd tot Chief Financial Officer bij Talpa Network. Jet Roos was acting CEO en CFO van eBay Classifieds Group Benelux, waar de sites Marktplaats en 2ehands onder vallen.

Met de benoeming tot de nieuwe CFO is de Raad van Bestuur compleet met Peter de Mönnink als CEO en Barry Masclee als COO. Eerder had Talpa Network aangekondigd dat de huidige CFO Shashi Baboeram Panday ervoor gekozen heeft om zijn aandacht volledig te richten op Talpa Media, het televisie productiebedrijf dat sinds 2015 onderdeel is van het Britse ITV is. Tot op heden combineert Shashi Baboeram Panday beide functies.

Pim Schmitz, lid van de Raad van Commissarissen: “Met de komst van Jet Roos wordt een cruciale positie binnen het bedrijf ingevuld door iemand die een indrukwekkende loopbaan achter de rug heeft. We zijn dan ook blij dat juist zij de overstap naar Talpa Network gaat maken en onze directie komt versterken. Zij brengt de ervaring mee die wij in het snel veranderende medialandschap van vandaag nodig hebben. Zij brengt internationale ervaring en kent de dynamiek als geen ander. Wij zijn dan ook blij dat juist zij de overstap naar Talpa Network gaat maken en onze directie komt versterken."

Jet Roos: “Het is een eer toe te treden tot Talpa Network. Een innovatief en ondernemend bedrijf met een sterke visie, een echt Nederlandse speler in een landschap waar wereldspelers concurreren. Een allesomvattend mediatech bedrijf dat over de verschillende kanalen heen bereikbaar is voor iedereen in het land. Dit inspireert mij en ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan.”

Talpa Network ging in november 2017 van start. Het bedrijf heeft de ambitie om de consument 24 uur per dag, via alle denkbare mediakanalen, te bedienen met relevante content.

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie