John Olivieira juryvoorzitter Cross Media Awards 2021
06-11-2020 15:55:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 7408 | Tags:

John Olivieira is juryvoorzitter van de Cross Media Awards 2021. Hij is de opvolger van Guido van Nispen, die juryvoorzitter was in 2019 en 2020.

John Olivieira is werkzaam als strategic business consultant. Hij heeft een lange staat van dienst in media en marketingcommunicatie. In de afgelopen twintig jaar werkte hij onder meer voor MTV Networks, Xite, Meer Dan Voetbal Foundation, Sanoma, NDC mediagroep en Publieke Omroep Amsterdam. In oktober 2020 werd hij benoemd tot lid van de Raad voor Cultuur.

John Olivieira: "Ik ben trots en vereerd om juryvoorzitter te zijn van de Cross Media Awards 2021. Het wordt uitdagend om mijn voorganger te evenaren, maar ga uiteraard mijn best doen. Juist in deze bizar gekke tijd is het extreem belangrijk om slim om te gaan met media en effectiviteit. Ik kijk uit naar de inzendingen en samenwerking met vakmensen uit de media en marketing."

Bas Vlugt en Peter Wybenga, organisatoren van de Cross Media Awards: "Wij kennen John al jaren als een bevlogen en zeer kundig vakman die een schat aan ervaring opdeed op verschillende plekken in ons vakgebied. Eerder was hij al jurylid van de Cross Media Awards. Toen Guido van Nispen na de maximale twee termijnen afzwaaide als juryvoorzitter, was dat voor ons het perfecte moment om John te vragen. Met John aan boord en een 2020 vol uitdagingen, dynamiek en innovatie hebben wij extra veel zin in de Cross Media Awards 2021."

De inschrijving voor de Cross Media Awards 2021 opent op 1 januari 2021. De winnaars van de Cross Media Awards worden bekendgemaakt tijdens het Cross Media Diner in april 2021.

De winnaars van de Cross Media Awards 2020 staan hier

Onlangs hield Nederlands MediaNetwerk een interview met John, kijkt dat video-interview hier:

www.crossmediaawards.nl

 

Sponsors.
  • `
  • `
  • `
  • `
  • `

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie