Jos Govaart en Gijs de Bruijn treden toe tot VEA-bestuur
06-12-2018 09:21:42 | Door: Marianna Beets | hits: 3466 | Tags:

Na de komst van Talmon Kochheim als directeur van de VEA en Marion Koopman als voorzitter van de VEA, zijn Jos Govaart en Gijs de Bruijn door de leden verkozen tot nieuwe bestuursleden. Jos Govaart, oprichter van PR-bureau Coopr, houdt zich bezig met de communicatie van de VEA. Gijs de Bruijn, nu Strategy en Managing Director van Selmore en binnenkort Strategy Director bij Accenture Interactive ontfermt zich over strategie en talent. Een mooie aanvulling voor het bestuur dat naast Marion Koopman, Gijs de Bruijn en Jos Govaart bestaat uit Dick van der Lecq, Edgar Molenaars, Yvonne Prins, Tim van der Wiel en Dirk van den Bosch.     

Recordaantal nieuwe leden                                                     

De nieuwe leden zijn niet alleen traditionele reclamebureaus; ook pr-, contentmarketing- en digitale bureaus sluiten zich aan. Hieruit blijkt de VEA in volle breedte relevant. Nieuw zijn: Boomerang Create, Coopr, Dept Agency, Edelman, Fama Volat, GoSpooky, Greenhouse Group, Kumpany, Mockus, Qontent Matters, Redmatters, Weber Shandwick en Yellow Communications.

Marion Koopman, voorzitter VEA: “De VEA is er voor de gehele creatieve industrie, voor iedereen die vooruit wil. De nieuwe bestuursleden, het recordaantal nieuwe leden en de diversiteit van deze bureaus onderstrepen dit.”

www.vea.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie