Jos Wolsing van Zenith naar WindShareFund
03-07-2018 16:41:57 | Door: Katja Brokke | hits: 4115 | Tags:

Jos Wolsing komt het team van WindShareFund versterken in de rol van Head of Marketing & Communications. Wolsing verlaat Publicis One, waar hij werkzaam was als Chief Innovation Officer van Zenith.

Charles Ratelband, Founder en Managing Director van WindShareFund: “WindShareFund heeft succesvol drie fondsen in de markt gezet. De onderneming komt nu in een nieuwe fase waar de duurzame groei versneld wordt. Daarom willen we onze interne kennis en expertise op het gebied van marketing en communicatie uitbreiden. We zijn enorm verheugd dat we erin geslaagd zijn om Jos aan ons team toe te voegen. Zijn drive, ervaring, kennis en expertise versterken onze slagkracht om met onze deelnemers de overgang naar duurzame energie te bevorderen.”

Wolsing: “De overtuiging dat de overstap naar duurzame energie noodzakelijk is, wordt steeds breder gedragen. WindShareFund vindt het belangrijk dat iedereen kan bijdragen aan deze transitie. WindShareFund heeft een relevante, positieve impact op onze samenleving. Dat gecombineerd met de inhoudelijke uitdaging van de functie, binnen een gepassioneerd team, maakte de keuze voor deze carrière switch logisch. Ik zie er enorm naar uit om een bijdrage te leveren aan het succes van WindShareFund.”

www.windsharefund.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie