Juulr lanceert influencermarketingplatform
09-05-2018 17:03:00 | Door: | hits: 6157 | Tags:

Juulr heeft een vernieuwde platform gelanceerd waarmee zij een all-round oplossing bieden voor merken en bedrijven die zich richten op de B2C markt en in de weer zijn met Social Media & Influencer Marketing. 

Sjors Goemans, CEO Juulr: "Juulr is vanaf dit moment het allereerste full-service communicatieplatform in deze ontluikende wereld van Social Media & Influencer Marketing."

Het Juulr algoritme selecteert aan de voorkant relevante Influencers en Bloggers voor de gebruiker en verschaft voorspellende inzichten over prestaties. Los van standaard Influencer campagnes, is het voor gebruikers van het platform mogelijk om performance based deals te sluiten met Influencer & Bloggers.

Via een speciaal ontworpen Target & Hunt API staat Juulr in contact met 50.000 Influencers, vloggers & bloggers van over de hele wereld. Daarmee is Juulr in staat om Influencers gericht te scouten voor de gebruikers op het platform. Juulr gaat daarmee de strijd aan met de Big Boys uit de Verenigde Staten zoals TapInfluence & Traackr. 

Volgens Goemans is het de ambitie van Juulr om de Influencer Marketing solutions in Europa op minimaal hetzelfde niveau als de Verenigde Staten te krijgen. 

Goemans: "En dat is aardig gelukt! We hebben de eerste testcampagnes met onze vaste klanten en partners vorige week afgerond en de resultaten zijn letterlijk door het dak gegaan."

Juulr bediend momenteel nog vooral Nederlandse- en West-Europese merken en bedrijven in onder meer de fashionindustrie, beautyscene en lifestyle business maar wil hiermee de deur open zetten voor de grote adverteerders uit de Verenigde Staten. Naast merken en bedrijven huisvest het platform ook een in-house solution center voor PR- en Marketingbureaus.

Goemans: "We hebben gemerkt dat veel bureau's worstelen met de uitdagingen die het managen van Influencer Marketing campagnes met zich meebrengt. We hebben hierop ingespeeld door samen met deze agencies de cruciale processen van het Influencer management aan ons platform te koppelen."

www.juulr.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie