KLM lanceert moederdagactie Call your Mom
05-05-2018 09:20:00 | Door: | hits: 4477 | Tags:

KLM heeft de moederdagactie Call your Mom gelanceerd. Met deze actie wil KLM moeders en kinderen samenbrengen via een interactief platform, waarop mensen over de hele wereld tussen 3 en 11 mei 2018 videogesprekken kunnen houden met hun moeder. 

Veel zonen en dochters wonen in een ander land dan hun moeder, in Europa zelfs 22% procent. KLM wil met deze campagne families aanmoedigen vaker met elkaar te videobellen via het platform Call your Mom.

Natascha van Roode, hoofd marketing en communicatie bij KLM: "Mensen van over de hele wereld samenbrengen, dát is waar alles om draait bij KLM. Alles wat we doen gaat erom onze klanten een onvergetelijke ervaring te geven die je bijblijft. Deze moederdagactie doet precies dat, en brengt families dichterbij elkaar."

Call your Mom, visit your Mom

De videogesprekken brengen niet alleen families samen, maar leiden tot het beste cadeau voor Moederdag: een vliegticket om je moeder te bezoeken. KLM geeft namelijk drie tickets weg aan de degenen die het langst met hun moeder hebben gebeld. Hoe langer je met je moeder belt, hoe groter de kans dat je een ticket wint dat jullie weer samenbrengt. Op 12 mei 2018, een dag voor Moederdag, worden de drie winnaars bekend gemaakt.

Vanuit het platform van KLM kunnen mensen videobellen met hun moeder. Dit kan zowel vanaf een desktop als een mobiel apparaat. Maak een account aan en nodig vervolgens je moeder uit voor een videogesprek. Het platform registreert vervolgens hoelang je met je moeder gebeld hebt. Een systeem wordt gebruikt om vast te stellen dat er daadwerkelijk een gesprek gevoerd wordt. Dit systeem zal geen persoonlijke gegevens opslaan.

www.klm.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie