KLM voegt Milestones toe aan KLM-app
14-06-2018 12:00:00 | Door: | hits: 4417 | Tags:

In de nieuwste versie van KLM’s mobiele app, versie 9.6, wordt de toepassing ‘Milestones’ gepresenteerd. Hiermee kan elke klant in zijn profiel zien hoe vaak, hoe lang en naar welke bestemmingen is gevlogen met KLM. Naast Milestones biedt de vernieuwde app nog meer verbeteringen voor de passagier, waaronder een uitgebreidere vluchtstatusupdate.

Met Milestones kunnen de passagiers die de KLM-app gebruiken allerlei feiten en weetjes van hun persoonlijke vluchthistorie bij KLM bekijken. Zo kan gezien worden hoe lang en hoe vaak er is gevlogen, welke bestemmingen zijn bezocht, hoeveel kilometers zijn afgelegd en hoeveel bagage er al is meegenomen. App-gebruikers kunnen deze persoonlijke reisgegevens vervolgens gemakkelijk delen met familie en vrienden. KLM sluit hiermee aan op de toenemende behoefe van mensen om persoonlijke zaken te kwantificeren en die data te delen op sociale media.

De nieuwe toepassingen worden toegevoegd aan de al bestaande functionaliteiten van de KLM-app.

Vluchtstatusupdate vernieuwd

In versie 9.6 van KLM’s mobiele app zijn ook de vluchtstatusupdates vernieuwd. Aan de hand van vluchtnummer, bestemming en vliegveld is up-to-date vluchtinformatie te verkrijgen, zoals de actuele vertrek- en aankomsttijden. De app biedt ook de mogelijkheid om zelf je vlucht om te boeken.

De KLM-app is al miljoenen keren gedownload en kent meer dan 100.000 actieve gebruikers per dag. Maar liefst 70 procent van de appgebruikers is permanent ingelogd en gebruikt de KLM app zelfs meerdere keren per maand.

www.klm.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie