Katja en Freek winnen Sky Radio's Christmas Tree for Charity
07-12-2017 10:08:47 | Door: | hits: 3969 | Tags:

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zijn de winnaars van de negende editie van Sky Radio's Christmas Tree For Charity. Juryleden Fred van Leer en Jamai Loman verkozen de kerstboom van het stel, compleet versierd in stijl van hun goede doel 'Return To Sender', tot de best versierde kerstboom. De Sky Radio Kerstman overhandigde de felbegeerde hoofdprijs, €50.000 zendtijd op Sky Radio voor het goede doel, aan de trotse winnaars.

Katja Schuurman: "Ik ben heel erg blij dat we hebben gewonnen. Het is zo leuk dat ik radioluisteraars kan vertellen over Return To Sender en ons geloof in de kracht van eerlijke producten. Deze prijs komt echt goed terecht."

Naast Katja Schuurman en Freek van Noortwijk streden ook Tim Douwsma en Levi van Kempen (namens Kika), Pip Pellens en Gaby Blaaser (namens Plan Nederland), Marlijn Weerdenburg en Sanne Vogel (namens KWF Kankerbestrijding), Kees Tol en Toprak Yalçiner (namens Dance4Life), Esmée van Kampen en Sarah Chronis (namens Save The Children), Vajèn van den Bosch en Tommie Christaan (namens Stichting Semmy) en Mascha Feoktistova (Beautygloss) en Gregor van Vlierden (namens de Dierenbescherming) voor de hoofdprijs.

Christmas Tree For Charity

Sky Radio's Christmas Tree For Charity is een goede doelen event van Sky Radio dat al negen jaar op rij plaatsvindt vlak voor de feestdagen. Bekende Nederlanders nemen het, als ambassadeurs van een goed doel, tegen elkaar op in een hilarische strijd om de best versierde kerstboom van 2017 te creëren. Hiervoor krijgen zij slechts 25 minuten. Alles wordt uit de kast getrokken om de hoofdprijs, €50.000 zendtijd voor het goede doel bij Sky Radio, in de wacht te slepen. Aan de vakkundige jury, dit jaar bestaande uit Fred van Leer en Jamai Loman, de taak om de best versierde boom, in stijl van het goede doel, te kiezen. De presentatie van Christmas Tree For Charity werd verzorgd door Nicolette Kluijver.