Keefe Cordeiro leidt productieteam Natwerk
07-03-2018 19:17:00 | Door: | hits: 2581 | Tags:

Keefe Cordeiro was meest recentelijk senior project manager bij KRFL. Ook was hij ondere andere betrokken bij de productie van de Singapore Biennale of Contemporary Art. Nu gaat hij bij Natwerk aan de slag om het productieteam te leiden. 

Cordeiro: "De projecten van Natwerk zijn altijd fris en een tikkie anders. Het lijkt me te gek om als producer aan de slag te gaan en niet normaal werk te maken, zoals ze het zelf zo mooi zeggen. Ik heb zin om die originaliteit in de hoogst mogelijke kwaliteit uit te voeren."

Reinier Steures, managing partner bij Natwerk: "Het eerste gesprek met Keefe was ongeveer vier jaar geleden en ik vind het geweldig dat hij er nu eindelijk bij komt. Hij heeft in het verleden allerlei (kunst)projecten en evenementen geproduceerd, groot en klein. Daarna was hij bij andere bureau's verantwoordelijk voor verscheidene lokale en internationale filmproducties. Wat dat betreft is hij perfect voor Natwerk; onze oplossingen zijn ook altijd anders. Van grote videoproducties tot nieuwe producten tot alle soorten activaties. Met die manier van werken kunnen we bijna iedere klant helpen. En met Keefe erbij kunnen we in de volgende versnelling."

www.natwerk.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie