Kim Triesscheijn verlaat The Gardeners
01-09-2017 11:37:00 | Door: | hits: 3183 | Tags:

Creatief directeur Kim Triesscheijn vertrekt bij The Gardeners en kiest voor een heel nieuw avontuur. Maira Evers, oprichter en eigenaar van The Gardeners, en Laura Snapper, Client Services Director, blijven voorlopig samen de managementtaken vervullen.

The Gardeners begon acht jaar geleden als online pr- en social bureau. De afgelopen jaren stonden in het teken van de herpositionering en groei van het bedrijf. Inmiddels staat er een sterk allround creatief bureau. Deze ontwikkeling is mede te danken aan Kim Triesscheijn. Na twee jaar als creatief directeur bij The Gardeners gaat Triesscheijn zich richten op een eigen bedrijf waarin ze haar creativiteit combineert met Levenstherapie, onder andere met coaching, counseling, healing en reading.

Kim over The Gardeners: “De afgelopen twee jaar hebben we hand-in-hand een ‘creative agency nieuwe stijl’ neergezet, met een sterk team, en veelbelovende en opvallende cases die bewijzen dat je voor commerciële merken vanuit goede intenties dingen kunt doen die van waarde zijn. Daar ben ik trots op.”

Maira Evers: “Ik ben Kim heel erg dankbaar. Mede dankzij haar zijn we een meer volwassen bureau geworden. Nu is het tijd voor de volgende stap. Ook wij merken dat de economie aan alle kanten aantrekt, veel nieuwe klanten melden zich met steeds grotere vraagstukken. ‘Where good things grow’ heeft niet alleen betrekking tot het werk wat we maken, maar ook op de mentaliteit en ambities van de mensen waar we mee werken. We willen blijven groeien en houden onze ogen open voor mensen die aansluiten bij onze ambities. Zo zijn we altijd op zoek naar allround creatieven. En per direct zijn we op zoek naar een community manager, een pr-manager en een producer.”

The Gardeners is een allround creatief bureau met een sterke voorliefde voor pr en social media. Het bureau werkt onder meer voor Bloemenbureau Holland, Stichting Het Vergeten Kind, Under Armour, Marktplaats en Naturalis.

www.thegardeners.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie