Kompas Publishing B.V. neemt Tweedehands.net over
30-05-2022 10:28:00 | Door: Lieselot Berentzen | hits: 6597 | Tags:

Kompas Publishing B.V., de onderneming achter de merken Startpagina, Goeievraag, Schoolbank, Fietsnetwerk.nl en Kek Mama, neemt verkoopsite Tweedehands.net over. 

Tweedehands.net is opgericht in 2005 en uitgegroeid tot een vraag- en aanbodsite waar maandelijks gemiddeld 1 miljoen Nederlandse en Vlaamse consumenten actief zijn. Advertenties plaatsen is in alle rubrieken zoals agrarisch en auto’s volledig gratis, in tegenstelling tot veel andere advertentiesites in Nederland.

Kompas Publishing B.V. ziet Tweedehands.net als een welkome aanvulling op haar snel uitbreidende portfolio en ziet mogelijkheden om Tweedehands.net verder te laten groeien.

Aart Wallet, Managing Partner van Kompas Publishing: “We zien dat veel bezoekers op Startpagina.nl gebruik maken van advertentiesites zoals Tweedehands.net. De overname is een mooie aanvulling voor onze doelgroep. Daarnaast zien wij veel potentieel en hebben wij de juiste kennis in huis om Tweedehands.net door te ontwikkelen.”

Wouter Twisk, verkoper van Tweedehands.net: “Na jaren actief bezig te zijn geweest met Tweedehands.net is het voor mij een mooi moment om de site onder te brengen bij Kompas Publishing. Vanwege de sterke connectie met onder andere Startpagina.nl waar veel relevant bereik zit, verwacht ik dat de website verder kan groeien. Zelf ga ik mij volledig focussen op mijn kernactiviteit JouwWeb.”

www.kompaspublishing.nl

www.tweedehands.net

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie