L’OFFICIEL NL Anniversary issue: 10 jaar, 10 covers, 10 vrouwen
26-10-2018 12:18:43 | Door: Marianna Beets | hits: 5377 | Tags:

De Nederlandse editie van het internationale modeplatform L’OFFICIEL bestaat dit najaar tien jaar. Ter ere hiervan verschijnt deze maand een 400+ pagina tellend jubileumnummer met maar liefst tien verschillende covers, geschoten door gerenommeerde fotografen zoals Petrovsky & Ramone, Damon Baker, Blommers / Schumm en Paul Bellaart.

De tien covermodellen zijn nationale en internationale vrouwen die opvallen door hun eigenzinnigheid en unieke verhaal: Suki Waterhouse, Michaela Deprince, Damaris Goddrie, Sevdaliza, Lottie Moss, Sylvia Hoeks, Frida Gustavsson, Bella Hay, Nirvana Naves en Thylane Blondeau. De covers gaan gepaard met tien fashion shoots, evenveel uitgebreide interviews en video’s en vormen een fraaie weerspiegeling van de kern van L’OFFICIEL NL als high end omni-channel content creating platform. Anders dan de reguliere uitgave van L’OFFICIEL NL, is het jubileumnummer een collector’s item, aangevuld met inspirerende en award-winning fotoseries.

Het van origine Franse magazine ‘L'Officiel de La Couture et de la Mode de Paris’ werd in 1921 opgericht in Parijs en is in 97 jaar tijd uitgegroeid tot een internationaal omni-channel platform met magazines in 30 landen.  

www.lofficiel.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie