Linda Boks verlaat ZenithOptimedia
15-09-2016 16:16:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 6457 | Tags:

Linda Boks verlaat na 25 jaar ZenithOptimedia. Zij was in de afgelopen 11 jaar CEO van ZenithOptimedia.

Linda Boks: "De contouren van de nieuwe Publicis One organisatie in Nederland worden steeds duidelijker. De eerste integratiefase om vanuit de verschillende bureaumerken een sterke gezamenlijke propositie te maken, is nu achter de rug. Reden om de toekomst van Publicis One met vertrouwen tegemoet te zien.

Dat maakt het voor mij ook een logisch moment om na te denken over mijn eigen toekomst. Ik heb de afgelopen 25 jaar met veel plezier en voldoening bij ZenithOptimedia en haar voorlopers Media Matters en MI Media Independent gewerkt. Ik heb het team zien groeien van pragmatische paid mediaspecialisten naar resultaatgerichte communicatieprofessionals en het bureau zien groeien van een lokale challenger naar een toonaangevend netwerkbureau.

AMMA’s, ‘mijn’ EFFIE, brancheverenigingen en besturen, groeispurts door gewonnen pitches, jureren, specialiseren en lokaal adapteren, cross sell, consolideren en transformeren: alles is voorbij gekomen.
Trots ben ik op de mooie bijdrage die ik daar al die jaren aan heb mogen leveren.

ZenithOptimedia is nu als geïntegreerd onderdeel van Publicis One in een nieuwe fase terechtgekomen. Voor mij een prachtig moment om te besluiten iets anders te gaan doen.

MVO Media Verantwoord Ondernemen is – blijft! – een van mijn stokpaardjes en daarom is het evident dat mijn toekomst raakvlakken zal hebben met media en communicatie. De komende maanden neem ik de tijd dat te ontdekken."

www.zenithoptimedia.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie