Lumi en NFGD gaan samenwerking aan
20-04-2018 10:13:00 | Door: | hits: 4299 | Tags:

Softwarebedrijf Lumi, dat zich bezighoudt met het bevorderen van real-time publieksparticipatie op het gebied van technologie voor AVA's en ledenvergaderingen, kondigt een partnership aan met AV-bedrijf NFGD. Hierdoor profiteren relaties die bij de NFGD het registratie- en stemproces voor hun AVA afnemen, van een gestroomlijnder evenement door Lumi's stemproces via een app. 

De combinatie Lumi en NFGD vergroot diepgang van een event en tegelijkertijd de betrokkenheid van deelnemers op afstand, zodat hybride en virtuele vergaderingen hierdoor ook mogelijk worden. Tevens is verdere samenwerking in andere marktsegmenten onderdeel van de afspraken.

François Hobma, CEO van NFGD: "Wij denken: een bijkans unbeatable combinatie met synergie, en duidelijke voordelen en extra gemak voor de beursgenoteerde bedrijven in Nederland voor wie wij nu eenvoudig de full-circle productie en organisatie ter hand kunnen nemen."

Computershare, de adviseur op het gebied van de organisatie van aandeelhoudersvergaderingen en communicatie met aandeelhouders via haar dochteronderneming Georgeson, is al jaren partner van Lumi in Nederland. Computershare is vanaf de start betrokken bij het vormgeven van dit partnership. Door het combineren van deze drie marktpartijen, waarbij iedereen zijn eigen focus behoudt, zullen de beursgenoteerde ondernemingen in Nederland profiteren en verwachten wij door deze samenwerking een verdere groei van hybride vergaderingen, bevestigt Kirsten van Rooijen, Managing Director van Computershare Netherlands.

Frank Schoonhoven, Managing Director van Lumi Nederland: "Deze deal consolideert de positie van Lumi als toonaangevende leverancier van technologie voor aandeelhouders- en ledenvergaderingen in Nederland. We geloven in de kracht van partnerships als deze."

De samenwerking op het gebied van stemmen is afgesproken voor vier jaar. Alle partijen binden zich aan het verder ontwikkelen van de hybride en virtuele vormen van aandeelhoudersvergaderingen.

Richard Taylor, CEO van Lumi: "Partnerships vormen de kern van onze groeistrategie in bestaande en nieuwe markten. We staan altijd open voor manieren waarop we marktaandeel kunnen vergroten en onze propositie kunnen versterken."

www.lumiglobal.nl
www.nfgd.nl
www.computershare.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie