Maaike Aarts pr- en communicatiemanager Kia Motors Nederland
03-08-2017 08:43:00 | Door: Katja Brokke | hits: 3742 | Tags:

Maaike Aarts is benoemd tot pr- en communicatiemanager van Kia Motors Nederland B.V.. In deze functie is zij samen met haar team verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie en de pr van de Koreaanse autoproducent. Het team zal op korte termijn worden uitgebreid met een PR Officer om de dagelijkse werkzaamheden te ondersteunen.

Aarts is sinds 2011 werkzaam voor Kia Motors Nederland B.V. en heeft Kia in haar voormalige rollen als marketingcoördinator en Manager Communications mede op de kaart gezet gedurende de afgelopen jaren.

Aarts: “In de zes jaar dat ik inmiddels bij Kia werkzaam ben, heeft het merk een enorme groei doorgemaakt en ook de komende tijd staat er nog veel te gebeuren. Bijvoorbeeld met de aanstaande introducties van de Kia Stonic en de Kia Stinger. Het is mooi om hier deel van uit te mogen maken.”

De zet om de marketingcommunicatie en pr onder één verantwoordelijkheid samen te voegen past volledig in de strategie van Kia.

Kim Kreber, marketingdirecteur van Kia Motors: “Het medialandschap verandert en biedt veel mogelijkheden voor het verder uitbouwen van het ambitieuze merk Kia in Nederland. Wat ons betreft is het belangrijk dat marketing communicatie en pr hierbij hand in hand gaan. Dit borgen wij met het samenvoegen van de twee disciplines onder leiding van Maaike Aarts.”

www.kia.com/nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie