Machteld Merens Director Corporate Communications van Hill+Knowlton Strategies
05-12-2016 11:37:50 | Door: Katja Brokke | hits: 1415 | Tags:

Hill+Knowlton Strategies Nederland stelt Machteld Merens (41) aan als Director Corporate Communications. In die hoedanigheid zal Meertens per 1 februari 2017 het team van experts op het gebied van corporate communicatie van het adviesbureau versterken, waarmee de marktpositie van Hill+Knowlton Strategies in Nederland binnen het corporate communicatie domein verder uitgebreid kan worden.

Merens komt van Randstad Holding, waar zij als Director Group Communications verantwoordelijk was voor in- en externe communicatie, crisis- en issuecommunicatie, reputatiemanagement, thought leadership en content management, global media relations en woordvoering en corporate events. Daarnaast is zij gedurende haar tien jaar bij Randstad Group nauw betrokken geweest bij de vele fusies en overnames van de onderneming, evenals de bijbehorende integratieprojecten.

Frédérique Demenint-van der Ven, CEO van Hill+Knowlton Strategies B.V.: “Met de komst van Machteld voegen wij een topprofessional aan ons team toe. Haar expertise binnen corporate communicatie, in combinatie met de brede ervaring binnen financiële en M&A communicatie, sluit naadloos aan bij de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Machteld was van 2003 tot 2007 al werkzaam bij ons bureau.”

www.hkstrategies.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie