Manon Vermolen en Wouter Vonk naar Mediaxplain*
03-01-2017 11:58:28 | Door: | hits: 4710 | Tags:

Met het aantrekken van nieuwe klanten versterkt het strategische mediabureau Mediaxplain* de organisatie op twee disciplines. Manon Vermolen en Wouter Vonk komen het team versterken als socialmediaplanner en financieel medewerker. Met zowel een creatieve als een financiële aanwinst telt Mediaxplain* een totaal van 50 medewerkers. 

Gelet op de toenemende vraag onder klanten naar social en contentdienstverlening is Vermolen aangetrokken. Haar interesse in video heeft ervoor gezorgd dat zij vorig jaar als freelance videograaf aan de slag is gegaan. Bij Mediaxplain* kan Vermolen haar creativiteit optimaal inzetten. Als socialmediaplanner focust zij zich op het creëren van content, social advertising en webcare.

Vermolen: “Ik mag werken in een jong en professioneel team, waarbij ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten. Mijn passie voor video past perfect bij de toekomstvisie van Mediaxplain* waarbij videocontent een steeds prominentere rol gaat aannemen bij de inzet van campagnes. Met veel enthousiasme ga ik het beheer van de socialmediakanalen verzorgen van merken als Het Van Gogh Museum, Licor 43 en Supporter van Schoon.”

Vonk versterkt de financiële afdeling van Mediaxplain* om een vlekkeloze financiële afhandeling van campagnes te kunnen waarborgen. Hij legt zich daarbij toe op verdere procesoptimalisatie en kwaliteitsbewaking. Na twee jaar als assistent accountant gewerkt te hebben bij een accountantskantoor, stapt hij nu over naar Mediaxplain*. In de functie als financieel medewerker gaat Vonk zich bezighouden met de projectadministratie en de financiële verslaglegging.

Vonk: “Ik kijk ernaar uit om de projectadministratie bij Mediaxplain* naar een hoger en innovatief level te tillen. De onlosmakelijke band tussen baanbrekende campagnes en een strak financieel management, past perfect bij mijn focus voor de komende jaren.”

www.mediaxplain.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie