Marielle Arts versterkt Kidsproof.nl
07-12-2021 10:34:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 26199 | Tags:

Mariëlle Arts is mede-eigenaar en zakelijk directeur geworden van het platform voor kinderuitjes en gezinsactiviteiten Kidsproof.nl. Het toevoegen van extra expertise is de volgende stap in het doorgroeien van Kidsproof tot volwaardige scale-up.

Annemarie Vosselman, oprichter en creatief directeur van Kidsproof.nl: “Ik ben ongelofelijk blij met de komst van Mariëlle. Zij heeft jarenlang als zakelijk directeur een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van LINDA. van tijdschrift tot één van de meest toonaangevende mediamerken van Nederland. Mariëlle is een echte merkbouwer en is zeer ervaren in het ontwikkelen van een start-up naar een scale-up.”

“Het is onze ambitie het platform, dat nu al jaarlijks 6 miljoen bezoeken realiseert, te verdubbelen, zodat we alle ouders van Nederland nog vaker inspireren om er in hun vrije tijd met hun kinderen op uit te gaan. Samen herinneringen maken voor later is toch het leukste wat er is? De inzet van Mariëlle gaat ons helpen die ambitie te realiseren.”

Mariëlle Arts: “Na 20 jaar voor geweldige mediamerken gewerkt te hebben was voor mij de tijd rijp het ondernemerschap op te zoeken. Waanzinnig knap hoe Kidsproof in bijna 10 jaar is uitgegroeid tot wat het nu is: een digitaal platform met aansprekende regionale content en een indrukwekkend landelijk bereik. Het grote bereik en de hoge engagement van Kidsproof zijn voor commerciële partijen die zich op gezinnen richten bijzonder interessant.”  

www.kidsproof.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie