Marion Kuiper commercieel directeur iProspect Nederland
01-11-2017 10:55:00 | Door: | hits: 4647 | Tags:

Marion Kuiper is benoemd tot commercieel directeur bij iProspect, onderdeel van Dentsu Aegis Network. Kuiper is sinds mei van dit jaar werkzaam als Client Director bij het bedrijf. In haar nieuwe rol gaat Kuiper onderdeel uitmaken van het directieteam van iProspect. 

Saskia Wagenmakers, MD van iProspect: "Ik ben heel blij dat Marion deze stap maakt. Met haar ruime ervaring in sales en (digitale) media heeft ze de afgelopen maanden al bewezen dat ze een belangrijke bijdrage levert aan onze commerciële strategie en ambitieuze doelstellingen."

Kuiper: "Als commercieel directeur kijk ik er naar uit om samen met mijn collega’s en onze partners elke dag opnieuw de digitale strategie en doelstellingen van onze klanten te realiseren. iProspect heeft als toonaangevend en innovatief digitaal bureau, én als onderdeel van een groot netwerk, alles in huis om ook binnen het huidige complexe digitale landschap een belangrijkere strategische business partner te zijn. Het echt waarde toevoegen als bureau, elkaar te blijven uitdagen om elke keer weer opnieuw het beste resultaat te behalen, zie ik als mijn doel."

www.iProspect.nl
www.dentsuaegisnetwork.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie