Mark van Dijk Chief Client Officer bij Dentsu Aegis Network Nederland
07-11-2018 10:43:32 | Door: | hits: 4157 | Tags:

Mark van Dijk is per direct aangesteld als Chief Client Officer binnen de directie van Dentsu Aegis Network Nederland (DAN). In deze rol is hij eindverantwoordelijk voor het Client Partnership Program (CPP) dat als doel heeft de best denkbare klantervaring voor klanten te creëren bij gebruik van meerdere specialismen binnen DAN.

Naast deze functie is Mark van Dijk ook Director Performance, Data & Technology (PDT). Als Director van het PDT-cluster is hij verantwoordelijk voor digitaal marketingbureau iProspect en data-unit DAN DNA.

Mark van Dijk: "Dentsu is een klantgericht netwerk met meer dan 700 specialisten op het gebied van media, creatie, performance, data en technologie. Onze specialisten binnen deze disciplines zijn allemaal in staat om op verschillende beslissende punten in de customer journey het verschil te maken voor een duurzame relatie met de consument. Ik kijk er naar uit om samen met mijn collega’s in het CPP voor klanten die van meerdere expertises binnen DAN gebruik maken één geïntegreerde aanpak te realiseren."

Julius Minnaar, CEO van Dentsu Aegis Network: "Met veel plezier verwelkom ik Mark van Dijk terug bij Dentsu. Ik ken Mark als een strategische leider die als geen ander in staat is om de bestaande kennis en disciplines te koppelen aan de wensen van onze klanten en ze ook daarin uit te dagen. Zijn jarenlange ervaring en kennis van deze markt maken hem de juiste persoon voor deze rol."

Met deze aanstelling keert Mark van Dijk terug bij Dentsu Aegis Network. Mark van Dijk was van 2011 tot 2017 Managing Director bij iProspect.

www.dentsuaegisnetwork.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie