Martijn Standaart Director Scoupy
13-09-2019 07:58:00 | Door: | hits: 4635 | Tags:

Martijn Standaart start per 1 oktober als Director Scoupy, onderdeel van Sanoma Media Netherlands. Hij vervangt daarmee Maurits Priem die afscheid neemt. De verdere integratie van Scoupy en Sanoma ligt niet in Maurits’ ambitie. 

Martijn Standaart heeft de laatste jaren gewerkt als commercieel directeur bij FC Utrecht waar hij verantwoordelijk was voor sales, marketing, data en e-commerce. Daarvoor was hij als Chief Commercial Officer actief bij Shopping Minds en NRC Media. 

Rob Kolkman, CEO Sanoma Media Netherlands: “Martijn heeft meer dan 20 jaar ervaring in het commerciële vak. Hij heeft bewezen de combinatie van commercie en data goed te beheersen en heeft daarmee de kennis en ervaring die we zoeken om Scoupy verder uit te bouwen.”

Martijn Standaart: “Ik heb veel zin om aan de slag te gaan met het team van Scoupy en samen te werken met de andere merken van Sanoma. De meeste FMCG-merken werken inmiddels met Scoupy samen. Ik heb de laatste jaren ervaren dat data hét verschil maakt. Ik kijk er naar uit om mijn ervaring op dit vlak ook bij Scoupy in te zetten en daarmee de commerciële samenwerkingen te verrijken.”

www.scoupy.nl
www.sanoma.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie