Medeoprichter Jan Willem Gerritsen vertrekt bij MetrixLab
09-01-2019 09:52:00 | Door: | hits: 8493 | Tags:

Jan Willem Gerritsen, Executive Officer Europe/US/Latin America Operations van de Macromill Group en medeoprichter en Chief Executive Officer van MetrixLab, verlaat het bedrijf voor een nieuwe uitdaging. Scott Ernst, Representative Executive Officer en Global CEO van de Macromill Group, neemt zijn verantwoordelijkheden voorlopig over.

Jan Willem Gerritsen was medeoprichter van het in 1999 in Nederland opgerichte MetrixLab. Hij was een van de drijvende krachten achter de opbouw, het succes en de internationale groei van het bedrijf. Tevens heeft hij een belangrijke rol gespeeld in de integratie van MetrixLab en Macromill na de fusie in 2014.

Jan Willem Gerritsen: “Het was een voorrecht om MetrixLab vanaf het allereerste begin mede op te richten en het, van slechts een handjevol mensen in Rotterdam te laten groeien tot het wereldwijde bedrijf dat het vandaag de dag is. Ik ben erg trots op het bedrijf, de getalenteerde medewerkers en de indrukwekkende internationale klantenlijst. Ik vertrek dan ook in de wetenschap dat er een solide basis en een geweldig leadershipteam staat, waarmee het bedrijf in de toekomst alleen maar sterker zal worden."

Scott Ernst, Chief Executive Officer van MetrixLab: “Gedurende bijna 20 jaar van constante verandering heeft Gerritsen altijd aan het roer van MetrixLab gestaan. Zijn zakelijk inzicht, leiderschapskwaliteiten en enorme toewijding hebben niet alleen bijgedragen aan de groei van het bedrijf in commercieel opzicht, maar hebben Metrixlab ook een ziel gegeven. Gerritsen heeft een buitengewoon sterk leadershipteam samengesteld dat zorg draagt voor een soepele overgang, waardoor we de focus op verdere groei kunnen blijven houden. Ik kijk er naar uit met het team aan de slag te gaan in 2019 en daarna." 

MetrixLab biedt consumenteninzichten die tot slimmere zakelijke beslissingen leiden. 

www.metrixlab.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie