[MediaBelofte 2017] Slaven Mandic over mediatalent...
21-10-2016 09:35:00 | Door: Marianna Beets | hits: 6939 | Tags:

Dit jaar wordt voor de tweede keer de MediaBelofte van het Jaar gekozen. De feestelijke huldiging zal zijn tijdens het DeMedia100 Diner op woensdag 7 december in Amsterdam.

1200 professionals in media en marketingcommunicatie kiezen de MediaBelofte 2017 uit een longlist. Iedereen mag mediatalenten voordragen voor de longlist.

De komende dagen publiceren wij de voordrachten van verschillende mensen in het vak. Vandaag is het woord aan Slaven Mandic, ceo bij Wayne Parker Kent.

 

Omid Farzami
Oprichter Balinnn.com

Bevlogen mediaondernemer. Omid bereikt met zijn titel Ballinnn.com meer dan een half miljoen jongeren per maand. En dat in twee jaar tijd! Een prestatie van formaat zeker voor zo’n jonge ondernemer.

Sander Hooghiemstra   
Account Manager bij Wayne Parker Kent

Sander is de ‘get shit done guy’ van Wayne Parker Kent. De beste man heeft drie dingen nodig om zijn dag door te komen: eten, water en een stel onmogelijke uitdagingen. Waarbij de eerste twee optioneel zijn. Meer dan eens heeft Sander laten zien dat hij bergen kan verzetten voor zowel zijn klanten als zijn collega’s.

Layla Kaspi 
Client Manager bij DreamCatch

Wat krijg je als je tomeloze ambitie vermengt met een flinke dosis strategisch inzicht, creativiteit en een energieniveau waar zelfs Emile Ratelband van zou opkijken? Juist ja. Layla.

 

 

Zie hier wie de tien genomineerden van vorig jaar waren.

 

 

 

De MediaBelofte van het Jaar wordt gesponsord door