[MediaBelofte 2019] Sharon Goldstoff over mediatalent
25-09-2018 09:44:00 | Door: | hits: 5055 | Tags:

Dit jaar wordt voor de vierde keer de MediaBelofte van het Jaar gekozen. Deze prijs is in het leven geroepen door het Nederlands MediaNetwerk en Media Meetings in samenwerking met Result Recruitment.

De feestelijke huldiging zal zijn tijdens het DeMedia100 Diner op donderdag 6 december in Amsterdam.

1500 professionals in media en marketingcommunicatie kiezen de  MediaBelofte 2019 uit een lijst met 10 genomineerden. Iedereen mag mediatalenten voordragen voor een nominatie.

Wij publiceren de voordrachten van verschillende mensen in het vak. Het woord is nu aan  Sharon Goldstoff, Senior Creative bij Isobar

Rachel Ecclestone

Fotograaf, digital creative, influencer | 
UrbanTravellerr.com / 
RachelEcclestone.com

Fotograaf, model, influencer, digital creatieve, retoucher, social media manager... Rachel Ecclestone is het allemaal en waarschijnlijk vergeet ik nog de helft. Met een Instagramaccount met bijna 100.000 followers, waarbij ze alle content geheel zelf creëert, is Rachel wat mij betreft een ultiem mediatalent. Naast haar professionaliteit is Rachel bovenal ontzettend bescheiden en sympathiek.

Liselot Claeys

Account Manager | TBWA\NEBOKO

Liselot is zo iemand die zich altijd voor 110 procent inzet. Ambitieus, professioneel en leergierig. Liselot begon vier jaar geleden als stagiair en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot volwaardig account manager bij TBWA\NEBOKO. Daarnaast ook nog actief als bestuurslid van RA*W, waar ze zich inzet voor jong reclametalent. 

Britt Boss

Market & Media Analyst Isobar

Britt maakt als Market & Media Analyst deel uit van het strategieteam van Isobar en maakt daarnaast ook nog deel uit van Isobar's MarCom team. Ze is enthousiast, analytisch, ambitieus en weet data om te zetten in waardevolle insights. Bovendien heeft Britt een sprankelende persoonlijkheid en een no-nonsense mentaliteit.  

www.isobar.com
www.demedia100.nl

 

 

 

 

 


About.
In september 2011 is de website nederlandsmedianieuws.nl gelanceerd om de nieuwsfunctie van het Nederlands MediaNetwerk te versterken. Op de site vind je buiten nieuwsberichten ook interviews, analyses, fora en columns.
Social.