[MediaBelofte 2020] Baba Touré over mediatalent...
20-09-2019 10:23:00 | Door: Katja Brokke | hits: 5217 | Tags:

Dit jaar wordt voor de vijfde keer de MediaBelofte van het Jaar gekozen. Deze prijs is in het leven geroepen door het Nederlands MediaNetwerk en Media Meetings in samenwerking met Result Recruitment.

1500 professionals in media en marketingcommunicatie kiezen de MediaBelofte 2019 uit een lijst met 10 genomineerden. Iedereen mag mediatalenten voordragen voor een nominatie. Het onderzoek wordt uitgevoerd door MediaTest.

De feestelijke huldiging zal zijn tijdens het DeMedia100 Diner op 4 december in Amsterdam.

Wij publiceren de voordrachten van verschillende mensen in het vak. Het woord is aan Baba Touré, Managing Director bij Hammerfest.

Tony Roodenburg Boakye | Phatcamp

Tony is oprichter van Phatcamp en programmacoördinator bij Adnight. Bij Phatcamp maakt hij zich sterk voor een nieuwe generatie professionals in de creatieve industrie. Hierbij focussen zij zich op kennis en netwerk - waarbij de creatieve industrie in de breedste zin van het woord wordt gecoverd. Van event tot bureaus. Via Adnight zet hij zich in om de bureauwereld transparanter te maken. Tony is iemand die altijd kansen probeert te zien en die ik zeker zie als belofte. 

Marc Hoes | Omntitse

Marc Hoes is de oprichter van Omntitse (en winnnaar van Young Lions Media Competition in 2018). Na een periode bij Omnicom Media Group heeft hij de stap gezet naar het ondernemen, waar hij met Omnitise smart billboarding introduceert; het inzetten van telefoonhoesjes door merken om een jongere doelgroep te bereiken. Marc snapt media en is op zoek naar nieuwe manieren en kanalen om doelgroepen te bereiken. Met zijn eagerness en wil om zichzelf en zijn bedrijf verder door te ontwikkelen denk ik dat hij een belofte is.

Tim van Aerschot | Glasnost

Tim van Aearschot is creatief strateeg bij Glasnost International en bestuurslid bij JongeHonden. Tim is een megagoede creatief met een sterk strategisch denkvermogen. Daarnaast zet hij zich met JongeHonden actief in voor alle creatieven in het vak. Een creatieve mediabelofte als je het mij vraagt.

 

Draag ook jouw mediabeloftes voor!

Natuurlijk draag jij ook een mediabelofte - of een aantal mediabeloftes - voor. Lees hier alles over de MediaBelofte 2020 en hoe voor te dragen.

www.demedia100.nl
www.resultrecruitment.nl
www.mediatest.nl

 

DeMedia100 en MediaBelofte worden gesponsord door