[MediaBelofte 2020] Sharon Goldstoff over mediatalent...
23-09-2019 12:08:00 | Door: | hits: 4227 | Tags:

Dit jaar wordt voor de vijfde keer de MediaBelofte van het Jaar gekozen. Deze prijs is in het leven geroepen door het Nederlands MediaNetwerk en Media Meetings in samenwerking met Result Recruitment.

1500 professionals in media en marketingcommunicatie kiezen de MediaBelofte 2019 uit een lijst met 10 genomineerden. Iedereen mag mediatalenten voordragen voor een nominatie. Het onderzoek wordt uitgevoerd door MediaTest.

De feestelijke huldiging zal zijn tijdens het DeMedia100 Diner op 4 december in Amsterdam.

Wij publiceren de voordrachten van verschillende mensen in het vak. Het woord is aan Sharon Goldstoff, Senior Creative Copywriter bij SuperHeroes.

Alex Araque | SuperHeroes
Alex Araque is strategisch planner bij SuperHeroes en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot volwaardig strateeg. Erg gedreven en weet data om te zetten in waardevolle insights. Met zijn positieve attitude is het altijd een feest om met hem te mogen werken. 

 

Romy Onderwater | Dept
Deze junior producer bij Dept heeft al op jonge leeftijd begrepen hoe belangrijk het is om zichzelf te blijven challengen. Met haar bestuursfunctie bij RA*W zet ze zich in voor jong reclametalent. Romy is een ware go-getter, met een altijd positieve mentaliteit. 

 

 

Draag ook jouw mediabeloftes voor!

Natuurlijk draag jij ook een mediabelofte - of een aantal mediabeloftes - voor. Lees hier alles over de MediaBelofte 2020 en hoe voor te dragen.

www.demedia100.nl
www.resultrecruitment.nl
www.mediatest.nl

 

Media100 wordt gesponsord door