[MediaBelofte 2020] Sophie Benink over mediatalent...
18-09-2019 12:40:00 | Door: | hits: 5272 | Tags:

Dit jaar wordt voor de vijfde keer de MediaBelofte van het Jaar gekozen. Deze prijs is in het leven geroepen door het Nederlands MediaNetwerk en Media Meetings in samenwerking met Result Recruitment.

1500 professionals in media en marketingcommunicatie kiezen de MediaBelofte 2019 uit een lijst met 10 genomineerden. Iedereen mag mediatalenten voordragen voor een nominatie. Het onderzoek wordt uitgevoerd door MediaTest.

De feestelijke huldiging zal zijn tijdens het DeMedia100 Diner op 4 december in Amsterdam.

Wij publiceren de voordrachten van verschillende mensen in het vak. Het woord is aan Sophie Benink, mediastrateeg bij Glasnost.

Merel Klijn Velderman | Hammerfest 
Merel is socialmediamanager bij Hammerfest. Er ging geen RA*W-event voorbij of Merel was er. Ik heb Merel daar leren kennen als een slimme, gedreven en creatieve vrouw. Ze heeft een ongelofelijke passie voor het vak. Wat haar voor mij een talent maakt is dat ze door haar nieuwsgierigheid zichzelf dingen (aan)leert. Ze heeft inmiddels 3 jaar ervaring bij DDB en Hammerfest en is hiervoor tijdens haar studie al gepubliceerd in The Journal of Social Media.

Romy Onderwater | DEPT
Romy is een no-nonsense doorzetter met een aanstekelijk positieve attitude. Op jonge leeftijd komt zij al zeer beslagen ten ijs, maar heeft ze ook de energie van een pup. Ze is haar carrière gestart bij XXS en werkt nu als producer bij DEPT. Daarnaast is ze dit jaar gestart in het RA*W-bestuur, waarmee ze zich voor de komende twee jaar in haar vrije tijd commit aan talentontwikkeling in onze mooie industrie. Van Romy gaan we nog veel horen.

 

Draag ook jouw mediabeloftes voor!

Natuurlijk draag jij ook een mediabelofte - of een aantal mediabeloftes - voor. Lees hier alles over de MediaBelofte 2020 en hoe voor te dragen.

www.demedia100.nl
www.resultrecruitment.nl
www.mediatest.nl

 

Media100 wordt gesponsord door