MediaHuis wordt MediaClub en verhuist naar nieuw pand
01-03-2019 11:47:00 | Door: David de Jong | hits: 4253 | Tags:

De Joint Industry Committees en de marketingbureaus veranderen per 1 maart 2019 hun samenwerkingsnaam MediaHuis in MediaClub. Niet alleen de naam verandert, ook de locatie. De MediaClub vestigt zich in Het Nieuwe Kantoor HNK Amsterdam Zuid Oost. MediaHuis was al elders gevestigd in Amsterdam Zuid Oost. Het gaat om Stichting KijkOnderzoek, Stichting Nationaal LuisterOnderzoek, Stichting Nationaal Onderzoek Multimedia, TV-marketingorganisatie Screenforce, het Radio Advies Bureau, Platform Media Adviesbureaus, Vereniging Internetexploitanten en BuitenReclame Onderzoek.

Met het opzetten van het oorspronkelijke MediaHuis vijf jaar geleden is de samenwerking tussen de betrokken partijen inzake het meten en marketen van luisteren, kijken en lezen in begonnen. In de afgelopen jaren zijn er succesvolle initiatieven in de markt gezet, zoals Media: Tijd, Media Standaard Survey en een gezamenlijke request for proposal voor een nieuw mediabereiksonderzoek.

In de MediaClub komen door de samenwerking en het samenwonen de verschillende kanten en belangen in het medialandschap samen.

De verandering van MediaHuis naar MediaClub gaat samen met de verhuizing naar de nieuwe locatie. De kantoren in HNK Zuid Oost hebben uitzicht op de Johan Cruijff ArenA en de velden van De Toekomst.

www.mediaclub.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie