MediaMarkt, EA Sports en Sony lanceren FIFA 18 Xperience op Utrecht CS
20-09-2017 12:59:00 | Door: | hits: 6907 | Tags:

MediaMarkt Nederland, Electronic Arts en Sony Interactive Entertainment kondigen aan dat zij op 21 september FIFA 18 Xperience in de stationshal van Utrecht Centraal openen. In deze speciale brandstore is FIFA 18 een week voor de release te spelen op de PlayStation 4 Pro.

Gamers krijgen in de brandstore niet alleen een voorproefje van FIFA 18, maar mogen zichzelf ook gratis vereeuwigen op een voetbalkaart met de zogeheten FUT Shield Generator. Elke dag vinden er festiviteiten plaats met VIP-gasten, zoals spelers van Nederlandse voetbalclubs en bekende artiesten.

Cristiano Ronaldo-editie en nachtopening

FIFA 18 ligt op 29 september in de winkel, maar fans kunnen in de FIFA 18 Xperience vanaf 26 september al de speciale Ronaldo-editie aanschaffen, waarmee zij eerder het spel kunnen spelen en onder andere Cristiano Ronaldo als FUT-leenspeler in de game ontvangen. Voor deze actie geldt wel op=op, dus de echte fans moeten er snel bij zijn. In de nacht van 28 op 29 september vindt ter ere van de release een speciale nachtopening plaats, zodat fans direct kunnen gamen.

Realistischer

FIFA 18 oogt levensecht dankzij de Frostbite Engine. Door vernieuwde technologie met verbeterde animaties bewegen de spelers zeer natuurgetrouw in stadions. Daarnaast wordt de verhaallijn The Journey vervolgd met The Journey: Hunter Returns. Hierin volgt de speler het leven van opkomend voetbaltalent Alex Hunter en de lastige beslissingen die hij moet maken om zijn carrière naar een hoger niveau te tillen.

FIFA 18 en pizza

Wie de nieuwe FIFA 18 bij MediaMarkt aanschaft krijgt er een gratis pizza bij. Meer informatie over het event en de aankoop van FIFA 18 bij MediaMarkt is te vinden op www.mediamarkt.nl/fifa18. Alle activiteiten tijdens de FIFA 18 Xperience worden live uitgezonden via het Facebook-kanaal van EA Sports FIFA Benelux.

www.mediamarkt.nl
www.ea.com/nl
www.sony.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie