MediaMonks benoemt Alexander Kraemer als experience architect
10-11-2017 10:16:40 | Door: | hits: 4045 | Tags:

Creatief digitaal productiebureau MediaMonks heeft haar experiential team versterkt met de aanstelling van vormgever Alexander Kraemer. Als experience architect is Alexander verantwoordelijk voor het creëren van  interactieve merk- en productbelevingen waarbij de nadruk ligt op de aansluiting tussen ruimtelijk en digitaal design.

De afgelopen tien jaar heeft Alexander zich gefocust op verschillende disciplines, waaronder ontwerp en visualisatie van architectuur en interieur, productcommunicatie, New Media, marketing en e-commerce. Zijn uitgebreide skillset neemt hij nu mee naar zijn nieuwe rol, waar hij zijn expertise in digitale communicatie en 3D-design zal combineren om unieke ervaringen te verwezenlijken voor het internationale klantenportfolio van MediaMonks.

Victor Knaap, ceo MediaMonks: “Om voor te kunnen blijven op trends moeten we als bedrijf blijven experimenteren; het creëren van nieuwe functies en afdelingen is daar een belangrijk onderdeel van. Alexander gaat als experience architect een grote bijdrage leveren aan de steeds groter wordende rol van digital touchpoints in fysieke ruimtes zoals showrooms, winkels en openbare ruimtes, zoals we dit hebben gedaan voor Madame Tussauds’ Entrance Experience en met Google Mobile Arcade.”

Alexander Kraemer, experience architect MediaMonks: “Tegenwoordig begint een ervaring met een merk of product niet meer op een bepaald moment of specifieke plek. Door een dynamische, digitale laag toe te voegen aan een fysieke ruimte verdwijnt de grens tussen online en offline. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met het experiential team, onder leiding van Timo Stevense en Edwin Scholte, en natuurlijk de rest van het MediaMonks team aan de slag te gaan en de toegevoegde waarde van deze nieuwe functie te bewijzen."

Naast Alexander, die het team op het hoofdkantoor van MediaMonks zal gaan versterken, heeft het productiebureau deze maand creative director Eric Wagliardo aangesteld als hoofd experiential in MediaMonks New York.

www.mediamonks.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie