Mediahuis Ventures investeert in online trainingsplatform myskillcamp
06-09-2021 14:51:19 | Door: Saskia van Weert | hits: 45952 | Tags:

Mediahuis Ventures, de venture capital poot van Europese mediagroep Mediahuis, investeert 3,54 miljoen euro in myskillcamp. De extra middelen moeten het van oorsprong Belgische online trainingsplatform myskillcamp in staat stellen om verdere activiteiten te ontwikkelen in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitslan en Zwitserland.

De investering maakt deel uit van een grotere investeringsronde waarbij, samen met investeringspartners Wapinvest, Riverside Growth Fund, Alongside Inventures en Conviction VC, in totaal 12 miljoen wordt geïnjecteerd. Voor Mediahuis is dit de derde investering in de markt van de education technology, na eerdere investeringen in training provider Lepaya en managementcoaching-app Bunch.

Myskillcamp biedt een combinatie van enerzijds een learning experience platform en anderzijds een learning management systeem. Op die manier biedt myskillcamp niet alleen werknemers een gepersonaliseerde en multimedia leerervaring, maar biedt het tegelijkertijd ook aan bedrijven een interactieve opleidings-hub waar leeractiviteiten centraal worden beheerd.

Cédric Cops, investment lead bij Mediahuis Ventures: “Mediahuis gelooft in het potentieel van de education technology markt. Binnen die markt zijn we voortdurend op zoek naar veelbelovende spelers die we door middel van financiële steun, extra groeikansen kunnen bieden. Myskillcamp is zo'n veelbelovend speler die zich onderscheidt van concurrenten door de kwaliteit van het product, gedreven door de meest recente marktbehoeften en een bijzonder sterk team. De groei die myskillcamp jaar na jaar weet te realiseren is vrij uitzonderlijk en maakt meteen duidelijk dat er veel Europees groeipotentieel aanwezig is. We zijn blij dat Mediahuis hieraan kan bijdragen.”

www.myskillcamp.com
www.mediahuis.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie