Mediaxplain* werkt voor Prijsvrij.nl
14-11-2017 14:53:00 | Door: | hits: 4773 | Tags:

Online reisorganisatie Prijsvrij.nl brengt haar PR activiteiten onder bij marketing- en mediabureau Mediaxplain*. Met jarenlange ervaring en expertise neemt het bureau Prijsvrij.nl mee op reis in de wereld van PR, content en activatie.

Prijsvrij.nl helpt vakantiegangers sinds 2010 aan de mooiste vakantieherinneringen. De online vakantie specialist is erg gegroeid de afgelopen jaren.

Melvin Oomes, Manager New Markets bij Prijsvrij.nl: “Dit leidde tot een zoektocht naar een partner die ons helpt structureel zichtbaar te zijn in de media. Die partner vonden zij in Mediaxplain*.

Zonnige samenwerking

Oomes: “Vakantie gaat over het beleven van avonturen en het delen van prachtige verhalen. Wij geloven dat we, samen met de PR specialisten van Mediaxplain*, de juiste vakantieverhalen kunnen vertellen aan de juiste doelgroepen – op het juiste moment. Zo laten we vakantie minnend Nederland zien dat een heerlijke vakantie niet duur hoeft zijn.”

Over Prijsvrij.nl

Prijsvrij.nl is één van de grootste en goedkoopste reisorganisaties van Nederland. De reisorganisatie is zowel lid van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) als de Stichting Garantie Reisgelden (SGR). Prijsvrij.nl streeft ernaar om de goedkoopste reisorganisatie te zijn, zonder in te boeten op de kwaliteit van de klantenservice. Bij de reisorganisatie kunnen consumenten niet alleen terecht voor stedentrips, last minutes en wintersportvakanties, maar ook voor compleet verzorgde verre reizen.

Over Mediaxplain*
Mediaxplain* is een onafhankelijk, full service marketing- en mediabureau dat al 16 jaar als pionier de markt verandert. Vorig jaar is het bureau uitgeroepen tot mediabureau van het jaar. Wat wij doen is helder en hoe we dat aanpakken is logisch. Dat doen we met 64 energieke vakmensen.

De missie van het bureau: opdrachtgevers succesvoller maken met media en marketing door hen regie te bieden over de geïntegreerde inzet van alle communicatiemiddelen. En dat altijd op een effectieve en spraakmakende manier. Vernieuwend en vaak duidelijk anders. Daarbij is Mediaxplain* 7 dagen per week open: ..want jouw doelgroep is immers ook in het weekend doelgroep.

www.mediaxplain.nl
www.prijsvrij.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie