Mediaxplain* start influencermarketingbureau XMPLE
26-04-2018 12:08:06 | Door: | hits: 5451 | Tags:

Het nieuwe, strategische influencer- en contentmarketingbureau XMPLE is onderdeel van Mediaxplain* en biedt de mogelijkheid om influencermarketing te integreren in de algehele mediastrategie.

Lukas Foks, Head of  XMPLE: “Door onduidelijke tarieven en vele tussenpartijen is influencermarketing voor veel adverteerders allesbehalve transparant. Het is heel vreemd dat de markt de wetten van media-buying ineens vergeet, wanneer zich een nieuwe vorm van media aanbiedt. Zowel opdrachtgevers als influencers verdienen beter.”

Het bureau berekent geen marges en maakt inzichtelijk welk deel ten goede komt aan welke influencer. Hiermee wordt de exacte prijs van content, bereik en interactie zichtbaar. Insights en data, op basis van panelonderzoek van Mediaxplain*, vormen de basis van iedere strategie. De doorvertaling naar content wordt gevormd door influencers als mediapartner al vroeg in de conceptfase te betrekken.

Foks: “Het opdringen van branded content, daar prikt men al snel doorheen. De influencers uit ons netwerk kennen hun doelgroep het best en weten wat hen drijft. Die kennis en de passie voor het maken van aansprekende content, zetten wij graag in om de meest sterke koppeling met het merk te maken.”

Gun Nieuwenhuis, mede-eigenaar van Mediaxplain*: “De komst van XMPLE biedt ons de mogelijkheid onze opdrachtgevers nog sterker te faciliteren middels volledig geïntegreerde campagnes waarin influencers al vaker een sterkere rol krijgen. De kennis en ervaring die bij Mediaxplain* op andere mediumtypen aanwezig is, versterkt hierbij de belofte van de nieuwe tak. Tegelijkertijd zorgt het autonome karakter van XMPLE er voor dat we verder kunnen pionieren binnen nieuwe domeinen, terwijl we de gangbare kwaliteitseisen kunnen waarborgen voor elke opdrachtgever.”

www.mediaxplain.nl
www.xmple.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie