Meer dan 85.000 deelnemers voor Kiesjefolders.nl
23-09-2019 14:09:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 4125 | Tags:

De dienst Kiesjefolders.nl is gegroeid naar 85.013 deelnemers. Voor in Amsterdam (17.112) en in het  buitengebied (25.027) kiezen mensen ervoor om alleen folders van hun keuze in de brievenbus te ontvangen.

Bij Kiesjefolders.nl vinken mensen online aan van welke winkels en bedrijven ze folders willen ontvangen. Die worden dan gebundeld en via de post verstuurd. Elke dinsdag liggen ze in de brievenbus.  

Het bedrijf heeft een enquête gehouden onder de klanten. Meer dan een kwart gaf aan ook reguliere folders te ontvangen, maar daarbij bedrijven te missen. Zo’n 42 procent geeft aan dat de normale verspreiding niet optimaal is, dit zijn vooral mensen die in het buitengebied wonen. Deelnemers aan Kiesjefolders willen vooral graag de papieren folders ontvangen die zij eerder juist misten.

Meer dan de helft wil zes tot tien folders ontvangen, een derde geeft aan elf tot vijftien folders te willen en de rest van de respondenten wil er graag meer, tot wel dertig.

Kiesjefolders maakt het mogelijk om klanten met een folder te bereiken die anders niet met een folder worden bereikt. De klantengroepen kunnen ook worden gesegmenteerd op bijvoorbeeld mensen met een koophuis of een tuin.

www.kiesjefolders.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie