Metro komt met speciale edities rond Amsterdam Fashion Week en trouwen
24-08-2018 09:05:00 | Door: | hits: 5077 | Tags:

Metro introduceert samen met Amsterdam Fashion Week (AFW) op 6 september een speciale mode-editie. Het doel is lezers te inspireren en informeren over de nieuwste fashiontrends. De deelnemers aan de AFW zijn zichtbaar in deze editie en het complete programma van het mode-evenement is in de krant te vinden.

Metro is ook aanwezig tijdens AFW voor een videoverslag. Naast de reguliere verspreiding ligt Metro bij het evenement op het Museumplein en de aangesloten hotels waar de gasten verblijven.

Volgens Metro zijn de gratis krant en fashion een goede match. Uit eigen onderzoek blijkt dat de helft van de Metro-lezers online voor kleding shopt, 554.000 zijn geïnteresseerd in modetrends en 268.000 geven aan merkkleding te kopen.

Trouwen

Op 12 september staat Metro volledig in het teken van trouwen, met tips en tricks voor het plannen van de trouwdag, informatie over locaties, winacties en huwelijksreizen.

Metro-onderzoek onder 136 lezers met trouwplannen toont aan dat het liefst getrouwd wordt in mei en juni en men zo’n tien maanden van te voren begint met plannen.

www.metro.nl
www.tmg.nlVolg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie