Metro lanceert platform Music City
29-06-2018 09:39:00 | Door: | hits: 3613 | Tags:

Metro lanceert het muziekplatform Music City in Nederland en België. Music City is een open platform boordevol met muzieknieuws en informatie over concerten, festivals en muziekevents. Music City wordt door de redactie van Metro en door muziekliefhebbers gemaakt. Zo weten bezoekers uit de eerste hand welke concerten echt de moeite waard zijn en welke nieuwe muziek en muziekvideo’s ze niet mogen missen. 

Music City is een platform dat zich samen met bezoekers en fans gaat vormen. Zo weet je precies waar je naar toe moet en waar je bij had moeten zijn. Te volgen via de website, in de krant, de Music City Nieuwsbrief en op Metro’s social mediakanalen. 

Music City start met:
- Metro’s 5: elke week vijf veel belovende optredens die de dag erop in de verkoop gaan, inclusief Spotify List met 15 topnummers
- Music City Reviews: online recensies van Metro-lezers, de beste komt ook in de krant
- Fresh Video’s van XITE, waarop je via de website kunt stemmen
- Winacties, extra veel muzieknieuws en muziekverhalen

Metrolezers en bezoekers van metronieuws.nl zijn muziekliefhebbers bij uitstek. Zij downloaden regelmatig muziek en zijn geïnteresseerd in muziekprogramma’s. Ook bezoeken zij vaak festivals en concerten. Onderzoek onder de bezoekers van metronieuws.nl laat zien dat zij de keuze voor een concertbezoek maken wanneer iets leuks voorbij komt waar ook nog kaarten voor te koop zijn. Daarnaast delen ze hun concertervaringen met vrienden en vertellen erover op social media.

Metro doet dit samen met de Belgische Metrocollega’s en bereikt met dit gezamenlijke platform in een klap 8,2 miljoen lezers, bezoekers en fans.

www.metronieuws.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie