[M]media en Tradecast slaan handen ineen rondom advertising op videoplatforms
06-07-2021 09:22:45 | Door: Saskia van Weert | hits: 53416 | Tags:

[M]media is een samenwerking aangegaan met Tradecast, het in Zwolle en Hilversum gevestigde technologiebedrijf en projectbureau dat video-oplossingen op maat realiseert. [M]media gaat Tradecast ondersteunen op het gebied van advertising op de videoplatforms voor nichedoelgroepen die via de technologie van Tradecast worden opgezet.

Bij Tradecast heeft iedereen de mogelijkheid om een eigen videoplatform of streamingdienst te starten, waarmee een nieuwe markt aangeboord en geconverteerd kan worden. Door de samenwerking tussen [M]media en Tradecast kunnen klanten van Tradecast er nu ook voor kiezen om video-advertenties uit het aanbod van [M]media op hun platformen in te plannen en aan te bieden aan hun doelgroepen.

Sjoerd van der Meijden, Sales & Business Development Director van [M]media: “Ik ben enthousiast over de start van deze samenwerking, we zijn altijd op zoek naar kwalitatief videobereik en dat kan Tradecast ons leveren. Daarnaast hebben ze een prachtig product en kunnen we hun klanten ook helpen met het groeien van hun kanalen. Kortom een veelzijdige samenwerking waar we een succes van gaan maken.”

Yillmaz Schoen, Founder & CEO van Tradecast: “De combinatie van ons videobereik in hele specifieke doelgroepen en het grote aanbod aan kwalitatieve advertentie-inventory van [M]media is een win-win voor zowel onze klanten als de adverteerders. We kijken uit naar deze samenwerking, waarin we voor onze klanten en partners veel meerwaarde gaan bieden bij het verder uitbouwen van hun rendement en het optimaliseren van het verdienpotentieel van hun videocontent.”

www.mmedia.nl
www.tradecast.tv

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie